Škoda mücadele ettiği iki büyük şampiyona olan ERC (Avrupa Ralli Şampiyonası) ve APRC'de (Asya-Pasifik Ralli Şampiyonası) ipi göğüsleyerek önemli şampiyonluklar kazandı. Böylece 2014 sezonunu da, geçmiş dönemde olduğu gibi başarılı bir şekilde tamamladı.​

Škoda sahipleri avantajlı fırsatlardan yararlanarak kışı hem daha sıcak hem de daha güvenli geçirecekler.​​
Hem Avrupa Ralli Şampiyonası‘nda (ERC) hem Asya-Pasifik Ralli Şampiyonası’nda (APRC) şampiyonluklar elde eden Skoda, şimdi de 2015 yılında yarışacak ralli otomobilinin ilk ipuçlarını gösterdi.​​​
Bir yandan kuruluşunun 120. yılını kutlayan Skoda, aynı zamanda ilk otomobilini de 110 yıl önce üretmenin gururunu yaşıyor. Vaclav Laurin ve Vaclav Klement’in o dönemde Laurin&Klement adıyla kurduğu şirket, 29 Ekim 1905’te ilk otomobili olan “Voiturette A” modelini bantlardan indirirken, dünyanın en önemli ve köklü otomotiv üreticilerinden biri olan Skoda’nın da temelini atmıştı.​
Skoda’nın tamamen yenileyerek Mart ayında Türkiye’de satışa sunacağı Fabia, sınıfına getirdiği yeniliklerin yanı sıra güvenlik konusunda da iddialı olduğunu kanıtladı. Euro NCAP çarpışma testlerinde maksimum puan olan 5 yıldızla ödüllendirilen Skoda Fabia, markanın yeni küçük otomobilinin yüksek güvenlik seviyesinin altını çizmiş oldu.​​​
​​Global alanda olduğu gibi Türkiye’de de büyük bir hızla büyüyen Škoda markası, İstanbul Avrupa yakasında üç yeni adreste daha hizmet vermeye başladı. Yeni açılan Avek Otomotiv, Altur Otomotiv ve Doğuş Oto Esenyurt "Yeni Konsept Showroomları" ile Škoda markasının gücüne güç katacak.​
Çek üretici Skoda, dünya çapındaki satış başarısını, eylül ayında da sürdürdü. Geçen ay 95.600 adetlik teslimat gerçekleştiren Skoda, böylece marka tarihinde bir dönüm noktası daha yaşayarak, en yüksek aylık satış rakamına ulaştı. Türkiye'de de bu başarısını sürdüren Skoda, Eylül ayında geçen yıl aynı döneme göre yüzde 18 artışla 1.300 adet satış gerçekleştirdi.
Skoda, hem Pilotlar hem de Üreticiler Şampiyonası’nda arka arkaya üçüncü kez şampiyonluğa ulaşma başarısını gösterdi. ​
Octavia ailesi, Türkiye'de satışa sunulan Combi 4x4 ile büyüyor.
Skoda'nın 11 yıldır resmi sponsoru olduğu Fransa Bisiklet Turu’nun ödülleri sahiplerini buldu.​