Skoda'nın amiral gemisi Superb modeli, mükemmeliyetçililk anlayışını farklı bir boyuta taşıyarak Supeb Combi versiyonu ile dikkatleri toplamaya devam ediyor. İstanbul Autoshow 2015 fuarında ilk kez Türkiye'de gösterilen Superb sedan modelinin ardından Skoda, bu kez Superb Combi modelini sahneye çıkardı. ​
Skoda, tamamen yenilenen üçüncü jenerasyon Superb modelini Türkiye’de ilk kez 22-31 Mayıs tarihlerinde düzenlenen İstanbul Autoshow’da tanıttı. Ağustos ayında Türkiye’de yollara çıkacak Yeni Superb, hem tasarımıyla hem de sahip olduğu özellikleriyle fuarın en dikkat çeken modellerinin başında geldi.​
Skoda stajyerleri, rüya otomobil projesiyle birlikte hayalindeki otomobili yarattı. Projenin sonucunda ortaya eğlenceli bir pick-up otomobili çıktı. Bu araç konsepti, yeni Fabia baz alınarak Skoda Meslek Yüksek Okulu öğrencileri tarafından yapıldı.
Otomobil dünyasının yakından takip ettiği Skoda’nın yeni ralli otomobili Fabia R5, çıktığı ilk yarışta galibiyet elde ederek sezona kusursuz bir başlangıç yaptı. Çek Cumhuriyeti’nde yapılan rallide geçen yılın Asya-Pasifik Şampiyonu Jan Kopecky, Fabia R5’i üstün bir sürüşle galibiyete taşıdı. ​
Skoda’nın yol otomobillerindeki başarısı yeni ralli otomobiliyle devam ediyor. Büyük bir merakla beklenen Skoda’nın yeni ralli otomobili Fabia R5 yüzünü gösterdi ve 2015 yılında bir kez daha birçok önemli arenada şampiyonluk için yarışacak. Yeni yüksek teknolojili dört çeker sürüş sistemiyle donatılan Fabia R5, birçok şampiyonluğa imza atan Super Fabia 2000’in başarısını devam ettirmeyi hedefliyor.​
Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de 2014 yılını yükselişle kapatan Skoda, 2015’e de iyi bir giriş yaparak bu ivmeyi sürdürmeyi başardı. Mart ayı içerisinde dünya çapında 100 binden fazla araç satışı gerçekleştiren Skoda, 120 yıllık şirket tarihinde en başarılı aya imza attı.​
Skoda’nın tamamen yeniden tasarladığı üçüncü jenerasyon Fabia, dikkat çeken tarzıyla prestijli ödüller almaya devam ediyor. Her yıl, uzmanlardan oluşan uluslararası panelde değerlendirilen tasarımların ödüllendirildiği Red Dot Ödülleri, dünyanın en büyük ve en tanınan yarışmalarının başında geliyor.
​​​Skoda, Nisan ayı boyunca yeni otomobil satın almak isteyen kullanıcıları uygun fırsatlarla Yetkili Satıcılarına bekliyor. Markanın üst segment modeli Superb ise, öne çıkan Nisan fırsatlarıyla birlikte lükse ulaşmayı daha kolay hale getiriyor.​ ​

Satış Sonrası Hizmetlerde

En İyi ŠKODA Distribütör'ü

Yüce Auto!​