Skoda’nın amiral gemisi olan Yeni Superb iç ve dış tasarımından teknolojisine kadar tamamen yenilenerek sınıfında yepyeni bir dönem açmayı başardı. Altında barındırdığı teknoloji ve konfor özelliklerinin yanında, tasarımıyla da sıra dışı olduğunu kanıtladı.​
Model yelpazesini sürekli geliştiren Skoda, Frankfurt Otomobil Fuarı’nda tutku ve heyecan yaratacak yenilikleriyle yer aldı. Yeni nesil Skoda Superb Combi’nin ön planda aldığı fuarda, ayrıca Superb SportLine, Octavia RS 230 ve Fabia R5 Combi ile markanın motorsporları geçmişine gönderme yapan, tutku yaratacak modeller de sahne aldı. Skoda, Superb GreenLine ile bir yandan çevreye saygılı yanını ortaya koyarken, Rapid Spaceback ScoutLine sayesinde maceracı yönünü sergiledi. Rapid Monte Carlo ise, çekiciliği ve sportifliği bir araya getirdi.​
Skoda, 2015 Frankfurt Fuarı’nda yeni versiyonlara sahip modellerini ve dikkat çekici tasarımlarıyla öne çıkan otomobillerini sergileyecek. Dinamik çizgileri, geniş bagaj hacmi ve pratik bir kullanım ile birleştiren Skoda Superb Combi, standın en ilgi çeken modellerinden biri olacak. Fuarda aynı zamanda Superb’in çevreci versiyonu GreenLine ve sportif versiyonu SportLine da ilk kez Frankfurt’ta ziyaretçilere gösterilecek.​
Skoda’nın tasarımından teknolojisine ve motor gamına kadar baştan aşağıya yenilediği üçüncü jenerasyon Superb, yakıt verimliliği anlamında da dikkatleri üzerine topluyor. 100 km’de sadece 3.7 lt/100 km yakıt tüketimi ortalamasına sahip Skoda Superb GreenLine modelinin, 95 g/km CO2 emisyonu bulunuyor.
Skoda, tüm dünyada saygı duyulan J.D. Power’ın gerçekleştirdiği kapsamlı araştırmalara göre En Güvenilir Otomobil Markası oldu. Araştırma şirketi J.D. Power’ın yıllık Araç Güvenilirlik Çalışması, 3 yaşına kadar olan otomobilleri ve onların kullanıcılarının yaşadığı deneyimleri kapsıyor.​
​Skoda'nın amiral gemisi Yeni Superb, 67 bin 900 TL'lik başlangıç fiyatıyla showroomlardaki yerini aldı. Tamamen yeniden tasarlanıp geliştirilen Yeni Superb, boyutları, geniş kabini ve bagaj hacminin yanı sıra yenilikçi teknolojileri, sürüş dinamiği ve üretim kalitesiyle de sınıfına yeni bir soluk getiriyor.​​
Skoda adına güvenlik tüm canlılar için öncelik taşıyor. Yaz aylarının gelmesi ve tatil planlarının yapılmasıyla yılın daha fazla seyahat edilen zamanları geldi. Skoda ise otomobilde köpeklerin güvenli biçimde taşınmasını sağlayacak ekipmanlar sunuyor.​
Skoda’nın iki yıl önce satışa sunduğu hatchback Rapid Spaceback modeli, dinamik görünümü ve kullanışlı özellikleriyle beraber büyük ilgi görmeye devam ediyor. Bununla birlikte Skoda’nın son dönemde Yeni Superb, Fabia ve Octavia ile gençleşen ürün gamına şimdi de daha maceracı bir tarz sunan Rapid Spaceback ScoutLine modeli katılıyor.​