Gerçekleştirdiği model atılımlarıyla yılda 1 milyon adetten fazla otomobil satan bir üretici haline gelen Skoda, yeni stratejisiyle hedeflerini ileriye taşıyor. "Dijitalleşme" konusunda da yeni bir yol haritası çizen Skoda, 2025 Yılı Stratejisi çerçevesinde "şirket çapında dijitalleşme", "akıllı cihazlarla araç içinde iletişim/birbirleriyle haberleşebilen araçlar" ve "Gelecekteki Taşıma Çözümleri" konularındaki çalışmalarını artırıyor.​

Skoda'nın Eylül ayındaki Paris Otomobil Fuarı'nda dünya tanıtımını gerçekleştireceği ilk büyük SUV modeli Kodiaq'ın hazırlıkları devam ediyor. Üretime hazır hali hakkında fikir verecek taslak resimleri yayınlanan yeni Kodiaq, güçlü tasarımı ve cömert iç mekan genişliğini bir arada sunacak. Ayırt edici nitelikte üç boyutlu ve keskin çizgilerle şekillendirilmiş bir tasarıma sahip olan Kodiaq, böylelikle yolda kusursuz görüntüsüyle dikkatleri üzerine çekecek. ​

Skoda sahibi olmak isteyenleri ve Skoda kullanıcılarını yaz aylarında avantajlı günler bekliyor. Haziran ayına özel olarak hazırlanan satış kampanyasında birçok fırsat sunuluyor. Ayrıca "Yaz Bakım Kampanyası" ise Skoda kullanıcılarına cazip indirimler sağlıyor.​

Skoda'nın popüler modeli ve markanın kalbi konumundaki Octavia, 20. yılını doldurarak otomotiv endüstrisinin en başarılı modellerinden biri haline geldi. Octavia, ilk kez 1996 yılında uluslararası basın mensuplarına tanıtılmıştı.​

Markanın son yıllarda geçirdiği evrimin dönüm noktası olarak tanımlanan yeni nesil Superb, OGD'nin düzenlediği "Türkiye'de Yılın Otomobili" yarışmasındaki birinciliğiyle bu başarıyı taçlandırdı.

Skoda'nın sıra dışı tasarımı ve özellikleriyle dikkat çeken Superb Combi modeli, uluslararası uzman jürinin yer aldığı Red Dot Ödülü'nde Ürün Tasarımı kategorisinde ödülün sahibi oldu. Estetiği fonksiyonellikle kusursuz bir biçimde kombine eden Superb Combi, dünyanın en prestijli ve en ünlü ödüllerinden birini kazandı.​

Skoda, 1991 yılında yaşadığı büyük değişimin 25. yılına geldi. Çek Marka ile Volkswagen Grubu arasında 16 Mart 1991 yılında imzalanan anlaşmayla başlayan ve otomotiv tarihinin en başarılı birleşmeleri arasında sayılan birliktelik, 25 başarılı yılı geride bıraktı. 1991 yılında Skoda’nın yüzde 31’lik hissesini satın alan Volkswagen Grubu, 2000 yılına gelindiğinde markanın tek sahibi oldu. Skoda, geçen bu çeyrek asırlık sürede, yerel pazar ağırlıklı bir üreticiyken, uluslararası çapta dinamik bir marka haline dönüştü.​
Amerika Birleşik Devletleri Çevre Koruma Ajansı (EPA)’nın yayınladığı bir rapora dayanarak Volkswagen’in 2008-2014 model bazı dizel araçlarının ABD çevre standartlarına uymadığını tespit etmesini takiben başlayan süreçle ilgili Doğuş Otomotiv olarak g​​elişmeleri yakından takip etmekte, konuyla ilgili Volkswagen Grubu ile sürekli temas halinde bulunmaktayız.
Son dönemde çıkardığı yeni modelleri ve çarpıcı tasarımlarıyla dikkatleri üzerine toplamayı başaran Skoda, otomobillerinin yanı sıra Yetkili Satıcı Ağını da 2013 yılının sonunda yenilemeye başladı.​